VEPŘOVÁ KÝTA S MOSKEVSKÝM ZELÍM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty, 3 větší cibule, 500g hlávkového zelí, 2 lžíce sádla, 6 stroužků česneku, 4 zrnka pepře, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 bobkový list, 1 lžíce cukru, ocet, cibulka zelňačka, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kýtu protkneme stroužky česneku, osolíme, přidáme k ní polovinu pokrájené cibule a za stálého podlévání.upečeme. Druhou polovinu nadrobno pokrájené cibule osmažíme dozlatova na sádle, přidáme rajčatový protlak, koření, na nudličky nakrájené zeli, zalijeme vodou a dusíme. Hotové ochutíme octem a cukrem, případně přisolíme. Podáváme tak, že na rozložené zelí nakrájíme na slabší plátky pečené maso, přelijeme vypečenou šťávou a posypeme nakrájenou cibulkou zelňačkou. Opečené nebo vařené brambory podáváme zvlášť.

VEPŘOVÁ KÝTA S MOSKEVSKÝM ZELÍM. VEPŘOVÁ KÝTA S MOSKEVSKÝM ZELÍM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz